Stinge lumina!

ORA PĂMÂNTULUI

26 MARTIE 2022 #CONNECT2EARTH

ALĂTURĂ-TE MILIOANELOR DE OAMENI DIN JURUL LUMII CARE ÎȘI FAC VOCEA AUZITĂ, PENTRU PLANETĂ!

Stinge lumina de Ora Pământului, sâmbătă, 26 martie 2022, de la ora 20:30 până la 21:30, pentru a arăta că îți dorești să trăim în armonie cu natura. Avem nevoie urgent de o climă stabilă. Să ne unim forțele pentru a opri degradarea naturii! Protejăm natura, deoarece este aliatul nostru împotriva crizei climatice și este vitală pentru supraviețuirea, bunăstarea și fericirea noastră. #Connect2Earth

În perioada 21-25 martie 2022, pe lângă gestul simbol pe care îl vom face împreună, te invităm la o serie de worksopuri, pentru a te reconecta cu natura, cu cei dragi și cu tine însuți. Înscrie-te pentru a afla  despre importanța naturii în viața noastră, despre cum să fii echilibrat prin mișcare, despre cum se reconstruiește lumea, despre cum să oferi un viitor mai bun naturii prin reciclarea tehnologiei și despre cum să gătești sustenabil prin formularul de mai jos pentru a primi link-ul de acces!

Toate worksopurile sunt gratuite și se potrivesc oricui e pasionat de aceste subiecte,  indiferent de nivelul de pregătire. Fiecare durează maxim o oră și se va desfășura online, prin platforma Zoom.

Despre Earth Hour™

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

Videoclipul oficial Ora Pământului

Stinge și tu lumina împreună cu noi pe 26 martie 2022!

Scroll to Top