Earth Hour în companii

În fiecare an, Earth Hour le oferă companiilor oportunitatea de a-și provoca angajații, clienții și colaboratorii să contribuie la crearea unui viitor sustenabil. Este, de asemenea, o ocazie pentru companii de a arăta lumii întregi că responsabilitatea față de mediu nu este doar un discurs sau un document organizațional, ci o realitate. Earth Hour înseamnă mai mult decât gestul simbolic de a stinge luminile pentru o oră. Este o invitație de a schimba lumea în bine.

Lista de mai jos prezintă principalele modalități de implicare în campanie. Pentru detalii privind fiecare pas, vă rugăm consultați Ghidul pentru organizarea Earth Hour în companii.

PRIMUL PAS: Faceți-vă cunoscută participarea, completând formularul de la rubrica Stinge lumina și trimițându-ne un email la adresa [email protected]. Vrem să aflăm ce companii participă și ce pregătește fiecare companie care intenționează să marcheze Earth Hour în acest an.

PASUL 2: Stingeți luminile timp de o oră, un mod simbolic prin care arătăm că ne pasă de planeta noastră.

PASUL 3: Povestiți comunității voastre despre Earth Hour și folosiți instrumentele de promovare prezentate în secțiunea Promovează Earth Hour.

PASUL 4: Angajați-vă în acțiuni sau într-un program de mediu pe termen lung.

Scroll to Top