Earth Hour în instituții de învățământ

Vă invităm nu doar să stingeţi luminile de Earth Hour, ci şi să vă angajaţi în acţiuni de mediu în fiecare zi împreună cu tinerii pe care îi formați. Astfel, vă veţi putea mândri prin faptul că aduceţi o contribuţie importantă la eforturile care se depun în țara noastră, cât şi la nivel global pentru protejarea mediului înconjurător.

 

Ghidul pentru actori din educatie, scoli, universitati, ONG-uri prezintă câteva modalităţi prin care vă puteti implica în campania Earth Hour România, precum și câteva idei pentru un stil de viață mai sănătos și mai responsabil față de natură. Ghidul detaliază pașii pentru organizarea și promovarea unor acțiuni/evenimente specifice, în orice școală, liceu sau universitate din România.

 

Considerăm că cel mai important lucru este ca Earth Hour să aibă semnificaţie pentru instituția dumneavoastră şi susţinem orice acţiune creativă care ar putea contribui la răspândirea mesajului Earth Hour și la lărgirea numărului de susţinători ai evenimentului și cauzei promovate de acesta.

Scroll to Top