Earth Hour 2015 în București

 

Sâmbătă, 28 martie, la 20:30, stingem luminile din case și ieșim la o alergare nocturnă, la o tură cu bicicleta sau o simplă plimbare simbolică prin oraș, împreună cu prietenii, vecinii, familia, colegii. În loc să consumăm energie acasă, alegem să dăruim propria energie, în aer liber.

 

La București ne facem încălzirea mai devreme și ne dăm întâlnire la 20:00 în Parcul Herăstrău- intrarea Charles de Gaulle. Avem un program de aproape două ore, fără surse de curent, dar cu foarte mulți prieteni aproape.

 

La orele 20:00 începem să ne pregătim pentru stingerea iluminatului electric. Aprindem florile de lumină, lumânări gigantice produse cu migală de ASOCIATIA ATELIERE PROTEJATE.

 

La 20:30, după numărătoarea inversă, stingem luminile din jur și pur și simplu trăim Ora Pământului. Mişcăm curenţii de aer şi producem sunete de percuţie, alăturând focul plin de vigoare, cu un moment artistic integrat de tobe şi lumină, împreună cu drum ‘n’ fire (moment cercle) feat ”Emi & Lazy shadows . Dacă ai în lista de lucruri de făcut „să cânt la tobe”, acum ai șansa: vom avea tobe pentru câțiva dintre voi și oameni pricepuți care să te ajute să scoți sunete chiar plăcute.

 

Dacă simți că nu poți sta pe loc, vom avea și câteva biciclete Pegas pe care le puteți închiria gratuit pe durata evenimentului.

 

Dacă totuși bibicleta nu ți se pare compatibilă cu o simplă tură în parc, te sfătuim să te alături grupului Adevărații VeloPrieteni și Skirt Bike, care plănuiesc o tură dedicată Orei Pământului. Punct de întâlnire: Parcul Izvor, orele 20:15. Punct de sosire: Parcul Herăstrău (direct în toiul petrecerii noastre), orele 21:00. Detalii și confirmări aici: https://www.facebook.com/events/409695692524099/.

 

După ce ne strângem toți, intenționăm să facem o fotografie mare, de grup, pe care să o trimitem la Earth Hour Global, pentru a fi incluși în tabloul internațional de manifestări. În acest sens, rugăm participanții să vină cu o sursă de lumină (felinar, lanternă, candelă, frontală sau brichetă).

 

Să ne vedem cu bine!

 

https://www.facebook.com/events/1569414193334252/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top