Ești activ de Ora Pământului? Te premiem!

 
Ce trebuie să faci?

 

Pe 28 martie, la 20:30, stinge toate luminile din casă, ieși în aer liber și consumă energie alergând, pedalând, plimbându-te sau prin alte activități.

 

Pentru a te înscrie în concurs, te rugăm să ne trimiţi un email cu subiectul „Înscriere concurs foto Activ de Ora Pământului”, la adresa [email protected], care să conțină următoarele:
O fotografie (cea mai bună dintre toate pe care le vei face) prin care să ne arăţi cum ţi-ai petrecut timpul consumându-ţi energia de Earth Hour. Pot fi fotografii cu tine, cu prietenii, familia ta sau cu participanţii la un eveniment Earth Hour din orasul tău;
Câteva cuvinte despre experiența respectivă (max. 500).

 

Data limită până la care așteptăm mesajele este 30 martie 2015, ora 23:59. Nu uita să ne lași datele tale de contact: telefon și adresa poştală.

 

O condiţie esenţială pentru calificare este ca fotografiile să fie de calitate bună – clare și la rezoluție de minim 1MB.

 

Ce premii oferim?

 

Pentru cei mai activi dintre voi, am pregătit 10 kituri de alergare, conținând:
Un tricou tehnic (pentru alergare);
O lanternă frontală cu LED, perfectă pentru alergare, camping sau activităţi în spaţii slab iluminate;
O sacoșă de pânză WWF.

 

Câștigătorii vor fi anunțați joi, 2 aprilie 2015, pe pagina de Facebook WWF-România și aici, pe site-ul campaniei. În plus, cele mai frumoase fotografii vor avea un album dedicat, pe aceeași pagină de Facebook.

 

Mult succes!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top