Yin &Yang Yoga cu Suntuncopac

SÂMBĂTĂ, 27 martie, ora 19:00 | Suntuncopac – Andreea Ioniță este un multihyphenate leader, fiind, printre altele, antreprenor, speaker motivațional, psiholog în formare, consilier în dezvoltare personală,  coach international powered by Tony Robbins, Trainer / Instructor ThetaHealing, Terapeut ThetaHealing, Instructor YOGA atestat de către Yoga Alliance și facilitator Meditații Active OSHO.

Cum va fi workshop-ul de Ora Pământului?

O clasa de Yin – Yang Yoga este o clasa „rotundă”, unitară, așa cum este și cercul pe care il cunoști, simbolul echilibrului perfect. Aceste concepte reprezintă forțele primordiale și complementare ce compun Universul și toate componentele acestuia.

Yin este corespondentul energiei (negre) feminine din cercul Yin-Yang, corespunde noptii, lunii, este rece, liniștit, intim, relaxat.

Yang este corespondentul energiei masculine, elementul luminos, energizat, plin de vitalitate, activ, strălucitor, masculin și corespunde zilei.

Vom începe cu posturi mai antrenante (Yang) care ne vor antrena mușchii și ne vor activa mai mult latura masculină. În plus, acestea ne pregatesc mintea pentru relaxarea de la sfarsit și aduc mai multa claritate acolo unde este nevoie, momente de profunda  vindecare si de eliberare a emotiilor, fie ele pozitive sau negative. Vom finaliza cu posturi „liniștite” pe care le vom ține mai mult timp și vom acorda o atenție mai mare țesuturilor și magiei feminine din fiecare dintre noi.

Click aici și completează formularul pentru a participa gratuit!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top